UPISI

Predbilježbe za upis u prvi razred školske godine 2018./2019. su u tijeku. Kontaktirajte nas putem e-pošte ili na telefon 042/330-385 te mobitel  098/284-948 ili 091/524-2762.

eTwinning konferencija

27 Rujna 2016

 Od 20. rujna 2016. do 23. rujna 2016. u prekrasnoj je Firenci održana mini konferencija programa eTwininga na temu Aktivno građanstvo, promicanje jednakosti i tolerancije na eTwinningu.

eTwinning je dio Erasmus+  programa Europske unije u području obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta. eTwinning nudi platformu za odgojno – obrazovne djelatnike (učitelje, ravnatelje, knjižničare, itd), koji rade u školama i dječjim vrtićima europskih država sudionica eTwinninga. Putem ove platforme članovi mogu komunicirati, surađivati, razvijati projekte, razmjenjivati znanja i iskustva te postati dijelom najzanimljivije obrazovne zajednice u Europi.

S ciljem uključivanja naše škole u globalnu eTwinning zajednicu i provođenje projekata preko eTwinning platforme, prijavili smo se na natječaj Agencije za mobilnost i programe EU te smo bili jedan od pet sudionika iz Hrvatske spomenute mini konferencije u Firenci.

Mini konferencija je bila odlično iskustvo i dobar uvod u eTwinning. Osim kulturnog i povijesnog upoznavanja nove sredine, komunikacije s ljudima iz cijele Europe i usporedbe načina rada pojedinaca iz različitih okruženja, konferencija je donijela pregršt novih informacija koje će obogatiti našu nastavu i izradu novih projekata.

Sufinancirano sredstvima programa Europske unije.

  

Ostavite komentar

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna. Upotreba HTML koda nije dozvoljena.

Javite nam se

PRIVATNA VARAŽDINSKA GIMNAZIJA s pravom javnosti

  • Adresa: Stanka Vraza 37, 42000 Varaždin
  • Tel: +385 42 330 385
  • E-mail: gimnazija@skola-ziger.hr
  • Ravnatelj: Maja Fatiga, prof.

Što naši roditelji kažu o nama

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…