UPISI

Dobrodošli u našu školu!

Kad planirate svoju budućnost, odaberite školu i program koji vam pruža najšire mogućnosti.

Želite više od škole? Imate veće ambicije? Mi smo otvoreni i za one koji su drugačiji, posebni, koji se bave sportom, glazbom, glumom... Upišite našu školu i moći ćete se razvijati u željenom smjeru.

Kontaktirajte nas putem e-pošte, telefonom na 042/330-385, 098/284-948 ili 091/524-2762.

Posjetite nas subotom između 10.00 i 12.00

Detaljne informacije i o postupku upisa pročitajte ovdje.

 

Posjet Entomološkom odjelu Gradskog muzeja Varaždin

02 Ožujka 2017

U sklopu nastave Biologije posjetili smo izložbe Priča o leptirima i Podzemna fauna NP „Krka“ u Gradskom muzeju Varaždin.

Učenici su komentirali:

Tea: „… Tako smo naučili kako spiljskim životinjama nije potreban pigment i dobar vid, zbog nedostatka sunčeve svijetlosti, kako čovječja ribica odrasli stadij postiže s 14-18 godina, te da je sam život podzemnih životinja nekako usporen; kako je teško određivati vrste leptira, jer se ponekad razlikuju po jedva primjetnim sitnicama…

Leticija: „… Pošto nisam ljubitelj pauka, nisam se baš previše približavala slikama, ali sam čula kako postoji pauk koji ne plete mrežu već aktivno lovu po tlu. Od leptira sam zapamtila Apolona, jer ima ime kao grčki bog.

U sat i pol vremena provedenih u muzeju naučili smo mnogo zanimljivih stvari i upotpunili ranije stečeno znanje. Drago mi je što imamo mogućnost raditi na ovakav zanimljiv način, primjeren našim godinama i interesu.

Sara: „… U muzeju smo mogli vidjeti puno zanimljivih stvari o paučnjacima, štipavcima, lažištipavcima, leptirima. Sve što smo vidjeli bilo je vrlo zanimljivo, a profesorica nam je detaljnim opisivanjem izložaka, izložbu učinila poučnom.

Kako nam je bilo u muzeju, pogledajte u našoj Galeriji.

Ostavite komentar

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna. Upotreba HTML koda nije dozvoljena.

Javite nam se

PRIVATNA VARAŽDINSKA GIMNAZIJA s pravom javnosti

  • Adresa: Stanka Vraza 37, 42000 Varaždin
  • Tel: +385 42 330 385
  • E-mail: gimnazija@skola-ziger.hr
  • Ravnatelj: Maja Fatiga, prof.

Što naši roditelji kažu o nama

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…