UPISI

Kod nas ste uvijek dobrodošli.

Planirajte svoju budućnost, upišite našu školu. Ona je najbolja za vas.

Nezadovoljni ste školom u koju ste trenutno upisani? Pređite u našu školu gdje će te se moći razvijati u željenom smjeru.

Kontaktirajte nas putem e-pošte ili na telefon 042/330-385 te mobitel  098/284-948 ili 091/524-2762.

Tvrtka BOMARK PAK d.o.o.

28 Ožujka 2017

U petak, 24. ožujka održano je predstavljanje tvrtke BOMARK PAK d.o.o. za učenike Privatne varaždinske gimnazije s p.j. odnosno Gimnazije Žiger. Predstavljanje su održali generalni direktor gospodin Stiven Toš i direktor proizvodnje Goran Kovačić.

Učenici su se upoznali s počecima, veličinom, opsegom i kapacitetima kompanije te s njenim planovima za budućnost. Na posve nov i inovativan način, virtualno su 'prošetali' kompanijom, kroz njene pogone, laboratorije i skladišta, osluškivali zvukove iz proizvodnje, u ruke uzeli proizvode i detaljno se upoznali s proizvodnjom zaštitnih 'stretch' folija i papirnih cijevi za njihovo namatanje, kao i s dijelom u kojem se vrši reciklaža škarta.

„U proizvodnji se danas traže inženjeri strojarstva, kemičari, informatičari, stručnjaci sa znanjem stranih jezika, s obzirom da tvrtka izvozi preko 70% svoje proizvodnje pa su kontakti sa stranim tržištem svakodnevni.  Budući da se proizvodnja sve više automatizira, a i planovi su tvrtke za budućnost da se još dodatno automatizira, za to su potrebni dobri računalni programi, znači i dobri stručnjaci - informatičari. Stoga će se u budućnosti smanjiti potreba za fizičkom radnom snagom, a povećat će se potreba za onima koji imaju stručna znanja i koji mogu upravljati proizvodnim procesom“, rekao nam je direktor.

Učenici su iskazali veliki interes za ovo nadahnuto predstavljanje tvrtke te bi željeli i osobno posjetiti proizvodne pogone tvrtke BOMARK PAK d.o.o. u Ludbregu.

Budući da je generalni direktor također dobar stručnjak, sa iskustvom rada na području financija, dogovoren je još jedan susret na kojem bi se učenicima prenijelo neka temeljna znanja financijske pismenosti.

 

 

Ostavite komentar

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna. Upotreba HTML koda nije dozvoljena.

Javite nam se

PRIVATNA VARAŽDINSKA GIMNAZIJA s pravom javnosti

  • Adresa: Stanka Vraza 37, 42000 Varaždin
  • Tel: +385 42 330 385
  • E-mail: gimnazija@skola-ziger.hr
  • Ravnatelj: Maja Fatiga, prof.

Što naši roditelji kažu o nama

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…