UPISI

Upis u prvi razred školske godine 2018./2019. su u tijeku.

Nezadovoljni ste školom u koju ste trenutno upisani? Pređite u našu školu gdje će te se moći razvijati u željenom smjeru.

Kontaktirajte nas putem e-pošte ili na telefon 042/330-385 te mobitel  098/284-948 ili 091/524-2762.

Tvrtka Mobilisis

12 Travnja 2017

U nizu predavanja različitih stručnjaka iz proizvodnih poduzeća Varaždinske i Koprivničko-križevačke županije kojima želimo povezati gimnazijsko „teoretsko“ znanje s konkretnim „proizvodnim“ znanjem,  ove srijede ugostili smo tvrtku Mobilisis.

Tvrtka Mobilisis osnovana je 2005. godine i proizvodi modernu, inovativnu informatičku infrastrukturu za upravljanje industrijskim procesima te mobilno prikupljanje i prijenos podataka. Danas broji nešto više od 40 zaposlenih. Sjedište joj je u Varaždinu, a ima podružnice u Njemačkoj i Izraelu.

Ovako nam je kao uvod u današnje predavanje predstavio tvrtku njezin direktor Goran Kanižaj. Mobilisis razvija i proizvodi fleksibilne proizvode i aplikacije s mogućnošću primjene u najzahtjevnijim poslovnim procesima kao što su sustavi za upravljanje industrijskim procesima, nadzor voznog parka  te mobilno prikupljanje, prijenos, pohranu i analizu podataka. Cilj joj je stalno poboljšavati kvalitetu usluga, pratiti i usvajati nove trendove, zapošljavati i dodatno educirati zaposlenike. Zapošljavaju visokoobrazovani kadar s naglaskom na području informatike i ekonomije. Također stipendiraju studente i srednjoškolske učenike te postoji mogućnost obavljanja stručne prakse u tvrtki.

Iako se Mobilisis smatra „programerskom“ tvrtkom, direktor Kanižaj smatra da je to početni stadij profesionalnog razvoja zaposlenika; uz to kod zaposlenika cijene i razvijaju dobre organizacijske i  komunikacijske sposobnosti.

Našim učenicima predstavio je tvrtku sa službenog stajališta, opisao im što i kako tvrtka radi, koji su im ciljevi, ali i s onog neformalnog stajališta gdje su učenici stekli dojam kako je raditi u inovativnoj i brzorastućoj tvrtki u suradničkom, kreativnom i stimulativnom okruženju.

 

Ostavite komentar

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna. Upotreba HTML koda nije dozvoljena.

Javite nam se

PRIVATNA VARAŽDINSKA GIMNAZIJA s pravom javnosti

  • Adresa: Stanka Vraza 37, 42000 Varaždin
  • Tel: +385 42 330 385
  • E-mail: gimnazija@skola-ziger.hr
  • Ravnatelj: Maja Fatiga, prof.

Što naši roditelji kažu o nama

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…