UPISI

Dobrodošli u našu školu!

Kad planirate svoju budućnost, odaberite školu i program koji vam pruža najšire mogućnosti.

Želite više od škole? Imate veće ambicije? Mi smo otvoreni i za one koji su drugačiji, posebni, koji se bave sportom, glazbom, glumom... Upišite našu školu i moći ćete se razvijati u željenom smjeru.

Kontaktirajte nas putem e-pošte, telefonom na 042/330-385, 098/284-948 ili 091/524-2762.

Posjetite nas subotom između 10.00 i 12.00

Detaljne informacije i o postupku upisa pročitajte ovdje.

 

Dan druženja s osmašima

08 Veljače 2018

U današnjem suvremenom svijetu toliko smo toga podesili svojim željama i mogućnostima, da smo ponekad i prešli granice zdravog i dobrog življenja. No možemo li optimizirati školovanje svoje djece? Možemo li im omogućiti da svaki dan provedu u zadovoljstvu, a istovremeno da učinkovito stječu znanja potrebna za cijeli život? Svakako! U Gimnaziji Žiger postoji izgrađen sustav u kojem se obrazovanje provodi na sustavan način, bez prisile, u pozitivnom radnom okruženju, razvojem različitih vještina, usvajanjem znanja na najbolji mogući način.

O tome se možete informirati iz prve ruke od samih profesora i učenika na prijepodnevnom susretu koji pripremamo za 17. veljače u Podrumskoj sceni Gimnazije Žiger. 

Želite li napraviti izolaciju ljudskog DNK? Naučiti koristiti novi alat za grafički dizajn? Želite li se iskazati u kvizu opće kulture i osvojiti malu nagradu ili pak sudjelovati u debati i pokazati svoje govorničke vještine?

Dođite na subotnje druženje u našu školu 17. veljače 2018. u 10.00 sati. Popijte s nama sok i kavu, razgovarajte s našim profesorima, upoznajte učenike naše škole pitajte ih kako je biti učenikom naše škole. Upoznajte našu gimnaziju, saznajte po čemu smo posebni, koji predmeti su nam omiljeni te zašto nam učenje nije problem.

Steći ćete pravu sliku o nama i vidjeti da škola može biti užitak.

Vidimo se u Podrumskoj sceni Gimnazije Žiger u subotu, 17.02.2018 u 10.00.

 

 

Ostavite komentar

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna. Upotreba HTML koda nije dozvoljena.

Javite nam se

PRIVATNA VARAŽDINSKA GIMNAZIJA s pravom javnosti

  • Adresa: Stanka Vraza 37, 42000 Varaždin
  • Tel: +385 42 330 385
  • E-mail: gimnazija@skola-ziger.hr
  • Ravnatelj: Maja Fatiga, prof.

Što naši roditelji kažu o nama

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…