UPISI

Dobrodošli u našu školu!

Kad planirate svoju budućnost, odaberite školu i program koji vam pruža najšire mogućnosti.

Želite više od škole? Imate veće ambicije? Mi smo otvoreni i za one koji su drugačiji, posebni, koji se bave sportom, glazbom, glumom... Upišite našu školu i moći ćete se razvijati u željenom smjeru.

Kontaktirajte nas putem e-pošte, telefonom na 042/330-385, 098/284-948 ili 091/524-2762.

Posjetite nas subotom između 10.00 i 12.00

Detaljne informacije i o postupku upisa pročitajte ovdje.

 

Upoznali smo Podravku

10 Ožujka 2018

U sklopu programa škole, spajanja teoretskog učeničkog znanja s praksom iz privrede, u srijedu, 7. ožujka, učenicima je svoje aktivnosti prezentirala najveća hrvatska tvrtka, proizvođač hrane, Podravka.

Prezentaciju je održala direktorica Centra za istraživanje i razvoj Podravke, dr. sc. Jasmina Ranilović. Bilo je to posebno inspirativno izlaganje za učenike škole ne samo o Podravki, kao tvrtki, njenoj povijesti, veličini, geografskoj rasprostranjenosti i asortimanu proizvoda, već je posebno interesantan bio dio izlaganja koji se odnosi na zdravu hranu odnosno na informacije po kojima možemo prepoznati zdravu hranu.

Što treba gledati na proizvodu? Atraktivnost ambalaže? Cijenu? Količinu? Zemlju porijekla? Ili možda onu malu etiketu na poleđini proizvoda? Znamo li je čitati? Koje su vrijednosti važne? Koji su sastojci štetni? Saznali smo odgovore na spomenuta pitanja i također shvatili da se u Podravci traže vrhunski stručnjaci, ali i da tamo nastaju vrhunski stručnjaci. Malo tko ne bi htio biti dijelom vrhunskog tima u Centru za istraživanje i razvoj, koji je zasigurno najveći najbolji centar takve vrste u široj regiji.

Puni novih saznanja jedva čekamo naš posjet Podravci.

 

Ostavite komentar

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna. Upotreba HTML koda nije dozvoljena.

Javite nam se

PRIVATNA VARAŽDINSKA GIMNAZIJA s pravom javnosti

  • Adresa: Stanka Vraza 37, 42000 Varaždin
  • Tel: +385 42 330 385
  • E-mail: gimnazija@skola-ziger.hr
  • Ravnatelj: Maja Fatiga, prof.

Što naši roditelji kažu o nama

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…