UPISI

Dobrodošli u našu školu!

Kad planirate svoju budućnost, odaberite školu i program koji vam pruža najšire mogućnosti.

Želite više od škole? Imate veće ambicije? Mi smo otvoreni i za one koji su drugačiji, posebni, koji se bave sportom, glazbom, glumom... Upišite našu školu i moći ćete se razvijati u željenom smjeru.

Kontaktirajte nas putem e-pošte, telefonom na 042/330-385, 098/284-948 ili 091/524-2762.

Posjetite nas subotom između 10.00 i 12.00

Detaljne informacije i o postupku upisa pročitajte ovdje.

 

Međunarodni dan rijetkih bolesti

22 Veljače 2019

Međunarodni dan rijetkih bolesti

„Rijetki inspiriraju, ostavi trag“

Naše učenice 4. a razreda Tea Tomašić i Stella Zorman te učenici 3. a razreda Paula Krašek i Filip Jakupec sudjelovali su u projektu „Rijetki inspiriraju, ostavi trag” povodom Međunarodnog dana rijetkih bolesti koji se održavao u varaždinskom kinu Gaj. Projekt je bio predstavljen video prikazima koji su učenicima srednjih škola na različite načine dočarali teške probleme s kojima se suočavaju ljudi s rijetkim bolestima. Popratni sadržaj bio je podijeljen na dva dijela. Prvi film sadržavao je životne priče oboljelih osoba, a sljedeći je bio snimka kazališne predstave u sjeni. Bila je to snimka koja nam je uistinu otvorila oči i duboko nas potresla činjenicom kako se tuđi problemi olako shvaćaj te da ih radije prebacujemo na nekog drugog umjesto da se njima posvetimo. Priča na kraju pokazuje sasvim drugačiju sliku koja nam govori o boljoj budućnosti kojoj bismo mi mladi trebali težiti.

Stella Zorman, 4. a

Ostavite komentar

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna. Upotreba HTML koda nije dozvoljena.

Javite nam se

PRIVATNA VARAŽDINSKA GIMNAZIJA s pravom javnosti

  • Adresa: Stanka Vraza 37, 42000 Varaždin
  • Tel: +385 42 330 385
  • E-mail: gimnazija@skola-ziger.hr
  • Ravnatelj: Maja Fatiga, prof.

Što naši roditelji kažu o nama

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…