Upisi

Predbilježbe za upis u prvi razred školske godine 2018./2019. su u tijeku. Kontaktirajte nas putem e-pošte ili na telefon 042/330-385 te mobitel 098/284-948 ili 091/524-2762.

Gimnazija Žiger

Gimnazija Žiger

Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U današnjem suvremenom svijetu toliko smo toga podesili svojim željama i mogućnostima, da smo ponekad i prešli granice zdravog i dobrog življenja. No možemo li optimizirati školovanje svoje djece? Možemo li im omogućiti da svaki dan provedu u zadovoljstvu, a istovremeno da učinkovito stječu znanja potrebna za cijeli život? Svakako! U Gimnaziji Žiger postoji izgrađen sustav u kojem se obrazovanje provodi na sustavan način, bez prisile, u pozitivnom radnom okruženju, razvojem različitih vještina, usvajanjem znanja na najbolji mogući način.

Na nastavi likovne umjetnosti naši učenici upoznaju obilježja različitih stilskih razdoblja i pravaca. Naučeno su primijenili na likovnoj radionici kada su u zajedničkoj temi portreta prikazali glavna obilježja pojedinih stilova. Prepoznajete li karakteristike egipatske umjetnosti, kubizma i fovizma na njihovim radovima?

Stranica 1 od 13

Javite nam se

PRIVATNA VARAŽDINSKA GIMNAZIJA s pravom javnosti

  • Adresa: Stanka Vraza 37, 42000 Varaždin
  • Tel: +385 42 330 385
  • E-mail: gimnazija@skola-ziger.hr
  • Ravnatelj: Maja Fatiga, prof.

Što naši roditelji kažu o nama

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…