UPISI

Dobrodošli u našu školu!

Kad planirate svoju budućnost, odaberite školu i program koji vam pruža najšire mogućnosti.

Želite više od škole? Imate veće ambicije? Mi smo otvoreni i za one koji su drugačiji, posebni, koji se bave sportom, glazbom, glumom... Upišite našu školu i moći ćete se razvijati u željenom smjeru.

Kontaktirajte nas putem e-pošte, telefonom na 042/330-385, 098/284-948 ili 091/524-2762.

Posjetite nas subotom između 10.00 i 12.00

Detaljne informacije i o postupku upisa pročitajte ovdje.

 

Gimnazija Žiger

Gimnazija Žiger

Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Paula i Matko su danas sudjelovali na radionici u sklopu natjecanja Juvenes Translatores koje organizira Predstavništvo Europske komisije u RH.

Edukativna radionica za učenike srednjih škola naziva Simulacija sjednice Županijske skupštine Varaždinske županije omogućila je učenicima da se pripreme, a potom i održe sjednicu Županijske skupštine. Učenici su imali priliku postavaljati pitanja zamjeniku župana o aktualnim temama poput obrazovanja te politike.

Na satu Sociologije upoznali smo glavne komponente kulture, među koje spadaju i određene norme. Učenici 3. a razreda proučili su normu pozdravljanja, a koja se razlikuje ovisno o dijelu svijeta u kojem se nalazite. Svatko je dobio jedan način pozdravljanja te su se međusobno pozdravljali na različite načine.

Kemija otkrivanjem

Kemija je mnogim učenicima apstraktna znanost. Kako zamisliti nešto toliko sitno kao što je atom i još sitnije čestice u njemu, u vječnom plesu i pokretu? Kako uravnotežiti gotovo mistične formule i tajanstvene jednadžbe?

Stranica 1 od 24

Javite nam se

PRIVATNA VARAŽDINSKA GIMNAZIJA s pravom javnosti

  • Adresa: Stanka Vraza 37, 42000 Varaždin
  • Tel: +385 42 330 385
  • E-mail: gimnazija@skola-ziger.hr
  • Ravnatelj: Maja Fatiga, prof.

Što naši roditelji kažu o nama

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…