UPISI

Dobrodošli u našu školu!

Kad planirate svoju budućnost, odaberite školu i program koji vam pruža najšire mogućnosti.

Želite više od škole? Imate veće ambicije? Mi smo otvoreni i za one koji su drugačiji, posebni, koji se bave sportom, glazbom, glumom... Upišite našu školu i moći ćete se razvijati u željenom smjeru.

Kontaktirajte nas putem e-pošte, telefonom na 042/330-385, 098/284-948 ili 091/524-2762.

Posjetite nas subotom između 10.00 i 12.00

Detaljne informacije i o postupku upisa pročitajte ovdje.

 

Film o toleranciji

Učenici Gimnazije Žiger osmislili su i snimili film o toleranciji i nediskriminaciji za potrebe razmjene učenika na Cipru u sklopu Erasmus+ projekta L.I.F.E.

Učenice Gimnazije Žiger popele se na Etnu

Prekrasna Italija, još ljepša Sicilija puna zavojitih obala i kristalnog mora te nepreglednih brdovitih polja maslina. Otok aktivnog vulkana, odličnih kulinarskih umijeća, ljubaznih stanovnika, pitoresknih gradova i gradića. Sve je to Sicilija – otok bogate povijesti. Tjedan dana na Siciliji nije dovoljno vremena da je se upozna onako kako to ona stvarno zaslužuje.

Učenici posjetili Makedoniju

Učenice Privatne varaždinske gimnazije s pravom javnosti, Iva Duković, Sara Kirić i Leticija Krklec su zajedno sa svojom profesoricom Hrvatskoga jezika Nedom Njegač tjedan dana provele u makedonskom gradu Prilepu. Riječ je o Erasmus+ projektu Love Is For Everyone u koji su, osim Hrvatske, uključene Makedonija, Rumunjska, Cipar, Španjolska i Italija.

Javite nam se

PRIVATNA VARAŽDINSKA GIMNAZIJA s pravom javnosti

  • Adresa: Stanka Vraza 37, 42000 Varaždin
  • Tel: +385 42 330 385
  • E-mail: gimnazija@skola-ziger.hr
  • Ravnatelj: Maja Fatiga, prof.

Što naši roditelji kažu o nama

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…