UPISI

Dobrodošli u našu školu!

Kad planirate svoju budućnost, odaberite školu i program koji vam pruža najšire mogućnosti.

Želite više od škole? Imate veće ambicije? Mi smo otvoreni i za one koji su drugačiji, posebni, koji se bave sportom, glazbom, glumom... Upišite našu školu i moći ćete se razvijati u željenom smjeru.

Kontaktirajte nas putem e-pošte, telefonom na 042/330-385, 098/284-948 ili 091/524-2762.

Posjetite nas subotom između 10.00 i 12.00

Detaljne informacije i o postupku upisa pročitajte ovdje.

 

Završni sastanak u Rumunjskoj

Petodnevnim edukativnim i radnim posjetom rumunjskom gradu Galatiju, učenici i profesori Gimnazije Žiger zaključili su dvogodišnji Erasmus+ projekt „Love is for everyone” ili L.I.F.E. U taj su projekt koji promiče toleranciju, jednakost i svačije pravo na prihvaćanje i ljubav, uz Hrvatsku bile uključene škole iz Španjolske, Makedonije, Italije, Cipra i Rumunjske.

Druženje s DUHom

„Dječja udruga Hrabrost“ ili DUH je udruga koja je neprofitna, nevladina humanitarna organizacija, registrirana u Republici Hrvatskoj 2003. godine. Od svog početka, udruga je okupljala djecu s invaliditetom i omogućavala im da se zabavljaju i druže.  

Učenici boravili na Cipru

Učenici Privatne varaždinske gimnazije Paula, Dominik i Leon, u pratnji profesorica Nede Njegač i Barbare Frntić, proveli su tjedan dana u ciparskom gradu Limassolu u sklopu projekta Erasmus+ "Love is for everyone".

Javite nam se

PRIVATNA VARAŽDINSKA GIMNAZIJA s pravom javnosti

  • Adresa: Stanka Vraza 37, 42000 Varaždin
  • Tel: +385 42 330 385
  • E-mail: gimnazija@skola-ziger.hr
  • Ravnatelj: Maja Fatiga, prof.

Što naši roditelji kažu o nama

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…