UPISI

Kod nas ste uvijek dobrodošli.

Planirajte svoju budućnost, upišite našu školu. Ona je najbolja za vas.

Nezadovoljni ste školom u koju ste trenutno upisani? Pređite u našu školu gdje će te se moći razvijati u željenom smjeru.

Kontaktirajte nas putem e-pošte ili na telefon 042/330-385 te mobitel  098/284-948 ili 091/524-2762.

Učenice Gimnazije Žiger popele se na Etnu

Prekrasna Italija, još ljepša Sicilija puna zavojitih obala i kristalnog mora te nepreglednih brdovitih polja maslina. Otok aktivnog vulkana, odličnih kulinarskih umijeća, ljubaznih stanovnika, pitoresknih gradova i gradića. Sve je to Sicilija – otok bogate povijesti. Tjedan dana na Siciliji nije dovoljno vremena da je se upozna onako kako to ona stvarno zaslužuje.

Učenici posjetili Makedoniju

Učenice Privatne varaždinske gimnazije s pravom javnosti, Iva Duković, Sara Kirić i Leticija Krklec su zajedno sa svojom profesoricom Hrvatskoga jezika Nedom Njegač tjedan dana provele u makedonskom gradu Prilepu. Riječ je o Erasmus+ projektu Love Is For Everyone u koji su, osim Hrvatske, uključene Makedonija, Rumunjska, Cipar, Španjolska i Italija.

Debata

Koju ulogu ima društvo u ponašanju tinejdžera? Imaju li roditelji veći utjecaj u ponašanju svoje djece? Kako povećati toleranciju među tinejdžerima?

To su sve pitanjima o kojima su učenici drugog razreda raspravljali i međusobno debatirali.

Javite nam se

PRIVATNA VARAŽDINSKA GIMNAZIJA s pravom javnosti

  • Adresa: Stanka Vraza 37, 42000 Varaždin
  • Tel: +385 42 330 385
  • E-mail: gimnazija@skola-ziger.hr
  • Ravnatelj: Maja Fatiga, prof.

Što naši roditelji kažu o nama

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…