UPISI

Kod nas ste uvijek dobrodošli.

Planirajte svoju budućnost, upišite našu školu. Ona je najbolja za vas.

Nezadovoljni ste školom u koju ste trenutno upisani? Pređite u našu školu gdje će te se moći razvijati u željenom smjeru.

Kontaktirajte nas putem e-pošte ili na telefon 042/330-385 te mobitel  098/284-948 ili 091/524-2762.

Roditelji o nama

Iskustva roditelja

”Ima jedna uzrečica: Koga su bogovi htjeli kazniti, dali su mu da odgaja djecu! Nije lako odgajati djecu, pogotovo danas kad smo okruženi tolikim napastima koje na njih utječu i odvlače im pažnju s  bitnih na manje važne ili čak nepoželjne stvari. Stoga ova škola ima veliku ulogu jer omogućava i njeguje individualan pristup i uvažava raznolikosti djece. S obzirom da nismo svi isti, vrlo je važno da se učenika ne tretira kao broj već kao osobu s određenim stavom, s određenim sposobnostima i osobitostima. To ova škola zasigurno čini.”

A.N.

”Mi smo doselili iz Austrije i moja je kći uz pomoć ove škole prebrodila sve poteškoće vezane na jezik. Zadovoljni smo njenim uspjehom, tako da smo i mlađeg sina upisali u Gimnaziju Žiger.”

M.G.

”Imam dva sina u ovoj školi i mogu reći da smo jako zadovoljni. Stariji je bez problema upisao fakultet, a nadamo se da će i s mlađim biti isto.”

M.E.

”Jako smo zadovoljni organizacijom i programom škole, a mislimo da su sati učenja posebno korisni. Naša je starija kći maksimalno koristila satove učenja tako da je kod kuće imala vremena za ostale aktivnosti. Bez problema je upisala Pravni fakultet. Uz uobičajena znanja i vještine koje je stekla napr. znanja povijesti, logike, hrvatskog i stranih jezika i sl., već sada joj uvelike koriste prezentacijske vještine i govorništvo. Našu mlađu kćer također smo upisali u ovu školu jer smatramo da je to najbolje rješenje za postizanje dobrog uspjeha.”

B.H.

"... Učite učenike da misle svojom glavom, što će im biti potrebno kroz život, a ne da bubaju činjenice napamet – ionako je toliko znanja i spoznaja na svijetu da nitko živ ne može naučiti sve napamet...
Za mene, to je škola života. Ova škola ima srce i dušu – čine ju divni ljudi, kojima želim reći od srca hvala."

A.B.

Javite nam se

PRIVATNA VARAŽDINSKA GIMNAZIJA s pravom javnosti

  • Adresa: Stanka Vraza 37, 42000 Varaždin
  • Tel: +385 42 330 385
  • E-mail: gimnazija@skola-ziger.hr
  • Ravnatelj: Maja Fatiga, prof.

Što naši roditelji kažu o nama

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…