UPISI

Dobrodošli u našu školu!

Kad planirate svoju budućnost, odaberite školu i program koji vam pruža najšire mogućnosti.

Želite više od škole? Imate veće ambicije? Mi smo otvoreni i za one koji su drugačiji, posebni, koji se bave sportom, glazbom, glumom... Upišite našu školu i moći ćete se razvijati u željenom smjeru.

Kontaktirajte nas putem e-pošte, telefonom na 042/330-385, 098/284-948 ili 091/524-2762.

Posjetite nas subotom između 10.00 i 12.00

Detaljne informacije i o postupku upisa pročitajte ovdje.

 

Likovna radionica

Na nastavi likovne umjetnosti naši učenici upoznaju obilježja različitih stilskih razdoblja i pravaca. Naučeno su primijenili na likovnoj radionici kada su u zajedničkoj temi portreta prikazali glavna obilježja pojedinih stilova. Prepoznajete li karakteristike egipatske umjetnosti, kubizma i fovizma na njihovim radovima?

Ukrašavanje razreda

Božić dolazi, praznici su pred vratima pa su i naši učenici već pomalo u blagdanskom raspoloženju. Stoga su iskoristili priliku da na nastavi likovne umjetnosti primijene stečeno znanje pa su izradili božićne ukrase dripping tehnikom.

Predavanje o digitalnom marketingu

Zahvaljujući Visokom učilištu Alebra učenici 3. i 4. razreda imali su priliku prisustvovati odličnom predavanju na temu Marketing kao posao budućnosti.
Također podsjećamo, za učenike 3. i 4. razreda srednje škole Algebra nudi besplatne dvodnevne radionice http://algebra.digital/zimske-radionice/

Javite nam se

PRIVATNA VARAŽDINSKA GIMNAZIJA s pravom javnosti

  • Adresa: Stanka Vraza 37, 42000 Varaždin
  • Tel: +385 42 330 385
  • E-mail: gimnazija@skola-ziger.hr
  • Ravnatelj: Maja Fatiga, prof.

Što naši roditelji kažu o nama

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…