UPISI

Kod nas ste uvijek dobrodošli.

Planirajte svoju budućnost, upišite našu školu. Ona je najbolja za vas.

Nezadovoljni ste školom u koju ste trenutno upisani? Pređite u našu školu gdje će te se moći razvijati u željenom smjeru.

Kontaktirajte nas putem e-pošte ili na telefon 042/330-385 te mobitel  098/284-948 ili 091/524-2762.

Upisi

Nal pede elit nibh

Zašto odabrati gimnaziju?
Zato što je dobro da se općeobrazovni proces nastavi što je moguće dulje nakon osnovne škole, kako bi se steklo što šire i sveobuhvatnije obrazovanje, radi kasnije lakše odluke o odabiru svog zvanja, pa čak i moguće prekvalifikacije.

Zašto odabrati našu gimnaziju?
Nastala je na tradiciji, pozitivnim iskustvima i pozitivnim rezultatima ŠKOLE STRANIH JEZIKA - ŽIGER. Primjenom istih principa i standarda pouke ostvarujemo kvalitetno obrazovanje u obaveznom srednjoškolskom obrazovnom procesu. Svi su predmeti podjednako važni i doprinose razvoju cjelovite ličnosti. Svi se predmeti s jednakom ljubavlju mogu učiti. Tijeko svog školovanja kod nas učenici mogu otkriti u sebi matematičara, povjesničara, glazbenika, biologa, jezikoslovca, informatičara, režisera što može postati njihovo buduće zvanje i zanimanje!
Jer pružamo kvaliteteno obrazovanje kroz učenje bez stresa, te odgajamo mlade odgovorne ljude, dobro pripremljene za njihov budući poziv. Kod svakog učenika razvijamo ono najbolje u njemu u prijateljskoj radnoj atmosferi.  

Posebna pažnja posvećuje se učenicima s dodatnim obvezama na području glazbe i sporta, te učenicima s poteškoćama u radu. Za dodatne informacije u vezi navedenog, izvolite se obratiti školi.

Zato što se radi u malim odjeljenjima sa maksimalno 15 učenika, što gajimo individualni pristup, što pomažemo svakom učeniku pri savladavanju gradiva, pomažemo mu organizirati njegovo vrijeme, pomažemo pri razvoju radnih navika. Tijekom boravka u školi na satovima učenja i mentorstva učenici velik dio svojih radnih obaveza obave u školi i time rasterećuju svoje vrijeme boravka kod kuće te se mogu posvetiti svojoj obitelji, prijateljima i zadovoljenju svojih drugih interesa.    

Naša vrata su vam uvijek otvorena, dođite, upoznajte školu, način rada i sve prednosti i pogodnosti, a za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na 042/ 330-385 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Dodatne pogodnosti kod upisa imaju učenici Škole stranih jezika - Žiger i učenici koji se predbilježe za raniji upis u prvi razred naredne školske  godine.


Postupak upisa:

Za upis u 1. razred učenici se mogu prijavljivati tijekom cijele godine telefonom, na e-adresu škole ili osobno u tajništvu, a u upisnom roku upisuju se putem Nacionalnoga informacijskog sustava prijava i upisa u srednje škole koristeći aplikaciju Upisi.hr

Upisujemo dva programa po 15 učenika u razrednom odjeljenju:

Prilikom upisa boduju se sljedeći predmeti: Hrvatski jezik, Matematika, strani jezik, Povijest, Geografija i Biologija.


Prijelaz u našu školu u 1., 2., 3. i 4. razred mogući je do početka drugog polugodišta tekuće školske godine.

 

 

Prijave u tijeku!

Želite saznati više? Imate pitanje za nas? Kontaktirajte nas na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Nazovite nas na 042/330-385. Naši profesori i tajništvo rado će vas informirati i pomoći vam.

Javite nam se

PRIVATNA VARAŽDINSKA GIMNAZIJA s pravom javnosti

  • Adresa: Stanka Vraza 37, 42000 Varaždin
  • Tel: +385 42 330 385
  • E-mail: gimnazija@skola-ziger.hr
  • Ravnatelj: Maja Fatiga, prof.

Što naši roditelji kažu o nama

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…