Gimnazija Žiger

01 Ožujka 2016
Autor :  

Mala smo škola s velikim srcem i modernim pristupom obrazovanju. Motivirajući, ugodan i topli ambijent te prisna atmosfera glavne su karakteristike naše škole.

Smatramo da svaki učenik može biti uspješan ukoliko ima povoljne uvjete za učenje i rad. A mi stvaramo i realiziramo takve uvijete. Briga o učeniku, detaljna predaja znanja, dodatno učenje uz pomoć profesora, individualizirani pristup svakom učeniku u rješavanju njegovih poteškoća kako u učenju tako i u sferama osobnog života, praćenje i vođenje prema izvrsnim rezultatima na maturi uvijek su u fokusu naše škole. Dvojezičnost u nekoliko predmeta omogućuje usvajanje dodatnih znanja i daje prednost suvremenom mladom europskom građaninu. Opremljenost i komfor naše škole smještaju nas stepenicu više od ostalih. Vlastita dvorana, opremljen kemijski laboratorij, informatička učiona te knjižnica, klimatizirane i multimedijalno opremljene učione potiču učinkovit, raznolik, kreativan, privlačan i zabavan način učenja. Kako bi se učenici osjećali ugodno i smatrali školu drugim domom, također imaju na raspolaganju opremljenu čajnu kuhinju i organiziran topli obrok.

Ostavite komentar

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna. Upotreba HTML koda nije dozvoljena.

Javite nam se

PRIVATNA VARAŽDINSKA GIMNAZIJA s pravom javnosti

  • Adresa: Stanka Vraza 37, 42000 Varaždin
  • Tel: +385 42 330 385
  • E-mail: gimnazija@skola-ziger.hr
  • Ravnatelj: Maja Fatiga, prof.

Što naši roditelji kažu o nama

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…