UPISI

Dobrodošli u našu školu!

Kad planirate svoju budućnost, odaberite školu i program koji vam pruža najšire mogućnosti.

Želite više od škole? Imate veće ambicije? Mi smo otvoreni i za one koji su drugačiji, posebni, koji se bave sportom, glazbom, glumom... Upišite našu školu i moći ćete se razvijati u željenom smjeru.

Kontaktirajte nas putem e-pošte, telefonom na 042/330-385, 098/284-948 ili 091/524-2762.

Posjetite nas subotom između 10.00 i 12.00

Detaljne informacije i o postupku upisa pročitajte ovdje.

 

Naši profesori

01 Ožujka 2016 Autor :  

Naši su profesori mladi stručnjaci i odlični motivatori koji s užitkom ulaze u razred i učenicima prenose svoja stručna znanja, koristeći suvremeni način rada i suvremenu tehnologiju.

Svojim toplim pristupom, oni s interesom prate rad svakog učenika i pomažu mu u svladavanju gradiva, ali i u njihovim specifičnim poteškoćama, razmišljanjima, dvojbama, životnim problemima. Profesori su najviši autoritet, ali i prijatelji učenika i uz roditelje su im najvažnije osobe. Puno traže, još više daju. Energija koju naši profesori unose u rad u našoj školi rezultira uspjehom učenika i mišljenjem da su profesori ono najbolje što naša škola ima. Naša je zbornica uvijek otvorena za učenike i njihova pitanja. Uz strpljivost i predan rad u razredu, na satovima učenja, pripremama za maturu, radom na projektima, itd. postoje nebrojene prilike za neformalna druženja u prirodi, na sportu, zajedničkim nastupima na koncertima ...
 
Naši profesori

Naši su profesori mladi stručnjaci i odlični motivartori koji s užitkom ulaze u razred i učenicima prenose svoja stručna znanja, koristeći suvremeni način rada i suvremenu tehnologiju. Svojim toplim pristupom, oni s interesom prate rad svakog učenika i pomažu mu u svladavanju gradiva, ali i u njihovim specifičnim poteškoćama, razmišljanjima, dvojbama, životnim problemima.

 

 

Ostavite komentar

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna. Upotreba HTML koda nije dozvoljena.

Javite nam se

PRIVATNA VARAŽDINSKA GIMNAZIJA s pravom javnosti

  • Adresa: Stanka Vraza 37, 42000 Varaždin
  • Tel: +385 42 330 385
  • E-mail: gimnazija@skola-ziger.hr
  • Ravnatelj: Maja Fatiga, prof.

Što naši roditelji kažu o nama

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…