UPISI

Dobrodošli u našu školu!

Kad planirate svoju budućnost, odaberite školu i program koji vam pruža najšire mogućnosti.

Želite više od škole? Imate veće ambicije? Mi smo otvoreni i za one koji su drugačiji, posebni, koji se bave sportom, glazbom, glumom... Upišite našu školu i moći ćete se razvijati u željenom smjeru.

Kontaktirajte nas putem e-pošte, telefonom na 042/330-385, 098/284-948 ili 091/524-2762.

Posjetite nas subotom između 10.00 i 12.00

Detaljne informacije i o postupku upisa pročitajte ovdje.

 

Nastavni program

03 Ožujka 2016
Autor :  

Multimedijalna suvremena nastava stručnih, mladih i motiviranih profesora u malim razrednim odjeljenjima ključan su faktor za postizanje izvrsnih rezultata naših učenika na državnoj maturi.

Kroz  program opće i jezične gimnazije obogaćen fakultativnim predmetom Govorništvo, učenici svladavaju tehnike javnog nastupa, govora i argumentiranja, izlaganja i debatiranja, a gledajući i analizirajući filmove na satima Filmske kulture učenici razvijaju kulturne značajke svoje osobe. Njegujemo vještinu pisanja i izražavanja, ali razvijamo i informatičku pismenost samostalnim izradama seminarskih radova i prezentacija. Klasični način održavanja nastave kombiniramo i obogaćujemo svima omiljelom terenskom nastavom i učenjem na licu mjesta. Jedanput godišnje održavamo jednodnevnu terensku nastavu u Hrvatskoj i višednevnu u raznim zemljama Europe, gdje spajamo sve načine učenja: na terenu primjenjujemo naučeno u učioni, potičemo aktivno učenje i istraživanje,  vježbamo govorničke vještine i prezentiramo pripremljene seminarske radove. Organiziramo izložbe i radionice na zadane teme, obilježavamo važne nam datume. Uključujemo se u kulturni život, posjećujemo kazališta, nastojimo doprinijeti boljitku naše zajednice i pomoći potrebitima.

Ostavite komentar

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna. Upotreba HTML koda nije dozvoljena.

Javite nam se

PRIVATNA VARAŽDINSKA GIMNAZIJA s pravom javnosti

  • Adresa: Stanka Vraza 37, 42000 Varaždin
  • Tel: +385 42 330 385
  • E-mail: gimnazija@skola-ziger.hr
  • Ravnatelj: Maja Fatiga, prof.

Što naši roditelji kažu o nama

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…