Ispiši ovu stranicu

Nastavni program

03 Ožujka 2016
Autor :  

Multimedijalna suvremena nastava stručnih, mladih i motiviranih profesora u malim razrednim odjeljenjima ključan su faktor za postizanje izvrsnih rezultata naših učenika na državnoj maturi.

Kroz  program opće i jezične gimnazije obogaćen fakultativnim predmetom Govorništvo, učenici svladavaju tehnike javnog nastupa, govora i argumentiranja, izlaganja i debatiranja, a gledajući i analizirajući filmove na satima Filmske kulture učenici razvijaju kulturne značajke svoje osobe. Njegujemo vještinu pisanja i izražavanja, ali razvijamo i informatičku pismenost samostalnim izradama seminarskih radova i prezentacija. Klasični način održavanja nastave kombiniramo i obogaćujemo svima omiljelom terenskom nastavom i učenjem na licu mjesta. Jedanput godišnje održavamo jednodnevnu terensku nastavu u Hrvatskoj i višednevnu u raznim zemljama Europe, gdje spajamo sve načine učenja: na terenu primjenjujemo naučeno u učioni, potičemo aktivno učenje i istraživanje,  vježbamo govorničke vještine i prezentiramo pripremljene seminarske radove. Organiziramo izložbe i radionice na zadane teme, obilježavamo važne nam datume. Uključujemo se u kulturni život, posjećujemo kazališta, nastojimo doprinijeti boljitku naše zajednice i pomoći potrebitima.

Posljednji članci od autora  Administrator

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…