UPISI

Dobrodošli u našu školu!

Kad planirate svoju budućnost, odaberite školu i program koji vam pruža najšire mogućnosti.

Želite više od škole? Imate veće ambicije? Mi smo otvoreni i za one koji su drugačiji, posebni, koji se bave sportom, glazbom, glumom... Upišite našu školu i moći ćete se razvijati u željenom smjeru.

Kontaktirajte nas putem e-pošte, telefonom na 042/330-385, 098/284-948 ili 091/524-2762.

Posjetite nas subotom između 10.00 i 12.00

Detaljne informacije i o postupku upisa pročitajte ovdje.

 

Naši učenici

01 Ožujka 2016 Autor :  

Ukoliko želite suvremen i drugačiji pristup poduci, ne želite biti samo broj, očekujete i tražite više od škole i obrazovanja, želite aktivniju ulogu u vlastitom obrazovanju, ne snalazite se trenutnom okruženju - onda smo prava škola za vas.

Prijateljsko okruženje i pozitivni odnosi među učenicima, ali i između učenika i profesora te uzajamno poštovanje okosnica su naše škole. Poticajna atmosfera, razvijanje empatije i samostalnosti kod učenika te lijepo vladanje ugrađeni su u temelje djelovanja naše škole. Mala razredna odjeljenja do 15 učenika omogućuju individualizirani pristup svakom učeniku, a učenicima s poteškoćama u učenju daju dodatnu prednost u svladavanju zahtjevnog gimnazijskog programa. Koristeći dodatna učenja pod nadzorom profesora, učenici u većini slučajeva rješavaju svoje  obveze i zadaće u školi, što im ostavlja više vremena za slobodne aktivnosti.

Ostavite komentar

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna. Upotreba HTML koda nije dozvoljena.

Javite nam se

PRIVATNA VARAŽDINSKA GIMNAZIJA s pravom javnosti

  • Adresa: Stanka Vraza 37, 42000 Varaždin
  • Tel: +385 42 330 385
  • E-mail: gimnazija@skola-ziger.hr
  • Ravnatelj: Maja Fatiga, prof.

Što naši roditelji kažu o nama

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…