UPISI

Dobrodošli u našu školu!

Kad planirate svoju budućnost, odaberite školu i program koji vam pruža najšire mogućnosti.

Želite više od škole? Imate veće ambicije? Mi smo otvoreni i za one koji su drugačiji, posebni, koji se bave sportom, glazbom, glumom... Upišite našu školu i moći ćete se razvijati u željenom smjeru.

Kontaktirajte nas putem e-pošte, telefonom na 042/330-385, 098/284-948 ili 091/524-2762.

Posjetite nas subotom između 10.00 i 12.00

Detaljne informacije i o postupku upisa pročitajte ovdje.

 

Naša misija

01 Ožujka 2016 Autor :  

Nakon roditelja, djeci smo najveći oslonac, kormilo, kompas. Kod njih razvijamo odgovornost, samopouzdanje, samostalnost, empatiju prema drugima i želju za novim znanjima i vještinama.

Primjenom visokih standarda pouke ostvarujemo kvalitetan suvremeni program, kako bismo djecu oboružali jednim korpusom znanja koji će nositi kroz život i njime se učinkovito služiti. Vodimo ih do uspjeha temeljenog na njihovim vlasititim zaslugama.
Svi su predmeti važni jer svi zajedno pridonose razvoju cjelovite ličnosti, a u našoj školi svi se oni s jednakom ljubavlju uče. Stvorivši im povoljne uvjete za rad i boravak u školi, školu bez stresa, učenici otkrivaju u sebi svoje sklonosti, interese i mogućnosti te zadovoljstvo zbog svake preuzete obaveze!

 

Ostavite komentar

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna. Upotreba HTML koda nije dozvoljena.

Javite nam se

PRIVATNA VARAŽDINSKA GIMNAZIJA s pravom javnosti

  • Adresa: Stanka Vraza 37, 42000 Varaždin
  • Tel: +385 42 330 385
  • E-mail: gimnazija@skola-ziger.hr
  • Ravnatelj: Maja Fatiga, prof.

Što naši roditelji kažu o nama

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…