UPISI

Dobrodošli u našu školu!

Kad planirate svoju budućnost, odaberite školu i program koji vam pruža najšire mogućnosti.

Želite više od škole? Imate veće ambicije? Mi smo otvoreni i za one koji su drugačiji, posebni, koji se bave sportom, glazbom, glumom... Upišite našu školu i moći ćete se razvijati u željenom smjeru.

Kontaktirajte nas putem e-pošte, telefonom na 042/330-385, 098/284-948 ili 091/524-2762.

Posjetite nas subotom između 10.00 i 12.00

Detaljne informacije i o postupku upisa pročitajte ovdje.

 

Projekt We all smile in the same language u Njemačkoj

25 Veljače 2014 Autor :  

Učenici Privatne varaždinske gimnazije s pravom javnosti Rebeka Štefić, Sara Prapotnik i Dominik Delić su u pratnji svojih profesorica Martine Mrak, profesor talijanskog, nizozemskog i hrvatskog jezika i Martine Friščić, profesor njemačkog i latinskog jezika, od 19. do 23. veljače sudjelovali u sklopu Comenius projekta "We all smile in the same language" u njemačkom gradiću Sindelfingenu.

Učenici su bili smješteni kod njemačkih obitelji, a prvi su dan pohađali nastavu.
"Goldberg gimnazija ima oko 500 učenika što je za nas bila velika promjena s obzirom da naša škola ima 40tak učenika. Naši domaćini su nas upoznali sa školom, a bili su s nama i na nastavi", rekli su učenici.
Sudjelujući na izboru za najbolji logo osvojili su drugo mjesto, dok su na radionicama predstavili kažun i licitarsko srce po kojima je Hrvatska poznata u svijetu.
"Imali smo i slobodno vrijeme koje smo iskoristili za posjet zabavnom parku Sensapolis, a razgledali smo i Mercedesov muzej. Također smo upoznali znamenitosti grada Stuttgarta s prijateljima iz Cipra i Italije.

Slike iz Njemačke su u galeriji.

Ostavite komentar

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna. Upotreba HTML koda nije dozvoljena.

Javite nam se

PRIVATNA VARAŽDINSKA GIMNAZIJA s pravom javnosti

  • Adresa: Stanka Vraza 37, 42000 Varaždin
  • Tel: +385 42 330 385
  • E-mail: gimnazija@skola-ziger.hr
  • Ravnatelj: Maja Fatiga, prof.

Što naši roditelji kažu o nama

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…