UPISI

Dobrodošli u našu školu!

Kad planirate svoju budućnost, odaberite školu i program koji vam pruža najšire mogućnosti.

Želite više od škole? Imate veće ambicije? Mi smo otvoreni i za one koji su drugačiji, posebni, koji se bave sportom, glazbom, glumom... Upišite našu školu i moći ćete se razvijati u željenom smjeru.

Kontaktirajte nas putem e-pošte, telefonom na 042/330-385, 098/284-948 ili 091/524-2762.

Posjetite nas subotom između 10.00 i 12.00

Detaljne informacije i o postupku upisa pročitajte ovdje.

 

Projektni sastanak u Madridu

20 Listopada 2017 Autor :  

Privatna varaždinska gimnazija s p.j., odnosno Gimnazija Žiger, sudjeluje u dvogodišnjem Erasmus+ projektu pod nazivom „Love is for everyone (L.I.F.E)“.  

Ovo je treći veliki projekt financiran od strane Europske unije u kojem škola sudjeluje. U projekt će biti uključeni učenici koji će sudjelovati na različitim aktivnostima, ali i mobilnostima u zemlje koje sudjeluju na projektu.

Parteri u spomenutom projektu su škole iz Španjolske, Cipra, Rumunjske, Italije te Makedonije. Ciljevi projekta su promocija kulturnih vrijednosti koji potiču suradnju među učenicima različitih rasa i društvenog okruženja te povećanje tolerancije među učenicima. Uz ovaj projekt paralelno će se odvijati i eTwinning projekt koji će biti dopuna aktivnostima na projekt. Jedan od rezultata projekta bit će 6 manjih također eTwinning projekta koje će svaki od partnera provoditi s novim partnerima s ciljem diseminiranja i poboljšanja rezultata sadašnjeg projekta.

Prvi sastanak partnera bio je u Madridu gdje su dogovorene smjernice o radu, načinu realiziranja aktivnosti i događaja na projektu, a također su se škole partneri međusobno upoznale.

Domaćini su organizirali razgled Madrida, posjetu poznatim muzejima Prado i Muzeju kraljice Sofije gdje smo uživali u djelima Picassa, Goye, Velázqueza, Botticellija, Rubensa i Rembrandta.

Nastavak priče slijedi u ožujku 2018. kada će učenici i nastavnici škola partnera posjetit će našu školu i tada ćemo vas izvijestiti s kakvim su nas sve kulturološkim osobitostima iznenadili.

Ostavite komentar

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna. Upotreba HTML koda nije dozvoljena.

Javite nam se

PRIVATNA VARAŽDINSKA GIMNAZIJA s pravom javnosti

  • Adresa: Stanka Vraza 37, 42000 Varaždin
  • Tel: +385 42 330 385
  • E-mail: gimnazija@skola-ziger.hr
  • Ravnatelj: Maja Fatiga, prof.

Što naši roditelji kažu o nama

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…