UPISI

Dobrodošli u našu školu!

Kad planirate svoju budućnost, odaberite školu i program koji vam pruža najšire mogućnosti.

Želite više od škole? Imate veće ambicije? Mi smo otvoreni i za one koji su drugačiji, posebni, koji se bave sportom, glazbom, glumom... Upišite našu školu i moći ćete se razvijati u željenom smjeru.

Kontaktirajte nas putem e-pošte, telefonom na 042/330-385, 098/284-948 ili 091/524-2762.

Posjetite nas subotom između 10.00 i 12.00

Detaljne informacije i o postupku upisa pročitajte ovdje.

 

Administrator

Administrator

Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prednosti naše škole su mnogostruke. Neke se od njih odnose na program, a druge na  međuljudske odnose. Pružamo sveobuhvatno obrazovanje realizacijom programa opće i jezične gimnazije obogaćenog dodatnim predmetima: Govorništvo te Filmska i Medijska kultura i Ekonomija

Gimnazija Žiger je institucija koja obrazuje buduće samostalne, vrijedne članove društva, koji kritički promišljaju i razmišljaju, nositelje najodgovornijih funkcija, pokretače pozitvnih promjena u društvu, obrazovane, sretne, zadovoljne ljude pune samopouzdanja.

Privatna varaždinska gimnazija s p.j., odnosno Gimnazija Žiger, sudjeluje u dvogodišnjem Erasmus+ projektu pod nazivom „Love is for everyone (L.I.F.E)“.  

Učenici Privatne varaždinske gimnazije s pravom javnosti u pratnji dviju profesorica sudjelovali su na projektu „We all smile in the same language” u Italiji. Melani, Martina, Ivan i Patrick susreli su se s učenicima iz Rumunjske, Turske, Slovenije, Latvije, Poljske, Cipra i Njemačke. Naši su učenici prisustvovali nastavi u školama domaćinima u Perugii i Rimu, predstavili uskrsne običaje u Hrvatskoj te sudjelovali u raznim plesnim i pjevačkim radionicama. Također su posjetili Parlament i tvornicu čokolade u Perugii te povijesne znamenitosti u Rimu.

Stranica 1 od 8

Javite nam se

PRIVATNA VARAŽDINSKA GIMNAZIJA s pravom javnosti

  • Adresa: Stanka Vraza 37, 42000 Varaždin
  • Tel: +385 42 330 385
  • E-mail: gimnazija@skola-ziger.hr
  • Ravnatelj: Maja Fatiga, prof.

Što naši roditelji kažu o nama

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…