Škola stranih jezika Žiger
Škola stranih jezika Žiger
Škola stranih jezika Žiger
Škola stranih jezika Žiger
Škola stranih jezika Žiger
Škola stranih jezika Žiger
Škola stranih jezika Žiger

 

Izdvojene vijesti

UPISI U LJETNI SEMESTAR U TIJEKU

 

PON - PET: od 7:00 do 20:00  

 

 

 

 

 

Ljetna brbljaonica

Ljetna brbljaonica - prava stvar za kvalitetno ispuniti ljetne prijepodnevne sate vašem školarcu

Ove godine po prvi puta Škola stranih jezika - Žiger organizira kratki tečaj za mlađe naraštaje te tako organizira Ljetnu brbljaonicu. 

Radi se o dva četverodnevna tečaja u odvojenim grupama za djecu od 7 do 9 godina te od 10 do 12 godina. 

Nastava će se održavati u prijepodnevnim satima od 9:30 do 13:15, a djeca će imati prilike na zanimljiv i živahan način naučiti osnove čak četiri jezika!

Od 26.06. do 29.06. djeca će kroz razne situacije i aktivnosti na otvorenom, te ponešto i zatvorenom, učiti dva dana engleski te dva dana španjolski. Zatim od 02.07. do 05.07. djeca će moći učiti dva dana njemački te zatim dva dana talijanski. Ukoliko polaznici imaju predznanje u nekom od tih jezika, nema veze, utvrditi će postojeće znanje te naučiti nešto novo kroz situacije u kojima će se naći, a početnici će također naučiti osnove spomenutih jezika. 

Također, polaznici će svaki dan dobiti ili čak pomoći pripremiti uz upotrebu stranog jezika i mali međuobrok kako bi dobili energiju za razdoblje između doručka i ručka.

Moguće je upisati jedan tjedan po cijeni od 699 kn, ili oba po cijeni od 1299 kn!

Za više informacija možete nas nazvati na 042/330-385, a za rezervaciju mjesta u grupi dovoljno je da se prijavite kroz online obrazac